Skøn stue med design reol og pæn vægkunst

Grøn – den nye trend i 2021

Når du skaber lækre indbydende miljøer, øger du inspirationen hos store og små.
Hos Boligsmag.dk bliver du forhåbentlig inspireret til, hvordan du kan give dine rum et ekstra pift, nogle gange blot med få ændringer. Dit hjem er et sted hvor man gerne skulle finde ro, skabe tryghed og hygge. Hos Boligsmag.dk kan du sagtens finde lidt af det hele. Det gælder om at skabe et personligt univers i lige netop din bolig. Det skal være nemt og hurtigt at skabe et nyt udtryk.

Tør du ændre lidt på farverne i dit hjem??

En af de hotteste trendfarver er GRØN… Den fås i mange nuancer, prøv at lege lidt med tanken, det giver både ro, balance og skaber stemning.

Grøn fungerer både til det kølige og varme look, og er samtidigt den perfekte farve til at skabe ro og balance.
Det er altid en fryd for øjet at skabe et indtryk, som sætter et aftryk i folks hukommelse. Ved at mixe tunge og lette ting i din bolig, øger du mulighederne for at danne dig den perfekte ramme til dit hjem.
Det kan være noget dystert at komme ind i en bolig, som kun udstråler at være fyldt med tunge møbler og ting, og dermed virke meget bombastisk. Ligeledes kan det være noget ensformigt at træde ind i et hjem som kun kører i de samme farver. Det tager sig anderledes ud, hvis man tør kombinere, da det kan pryde billedet eller indtrykket, ved ikke kun at låse sig fast på en bestemt farve.

Nogle gange handler det hele også lidt om at turde satse og være lidt modig og dermed lege lidt med farve kombinationen. Sammensætningen i ens valg, er ofte hoved essensen i at skabe et rart look. Det handler alt sammen om smag til din bolig. Men hvis man tilsætter lidt nyt til sin bolig, eller blot ændre ens indretning, kan man dermed også skabe noget smart. Men lige i øjeblikket er trendens ”nye” farver GRØN.

KOMBINER FORSKELLIGE FORMER OG MATERIALER

For at skabe den stemning du ønsker i DIN bolig, kræver det nogle gange blot et kig hos andre, for at blive inspireret, eller et lille tilkøb, før der sker synlige forandringer.

Narbonne tæppet, som vist ovenfor kunne være et godt bud, på en nyanskaffelse til dig. Den kan sammensættes til det meste og kan bruges både ude- og indendørs, og er i 100 % genanvendeligt plastik materiale. Hvis det vækker din nysgerrighed, kunne det måske friste dig at tjekke det ud, og se om du kunne finde plads til lige netop dette

Narbonne tæppe som er i 100% genanvendeligt plastmateriale. Både til ude og inde brug.


Når du skaber kontraster hos dig, skaber du:
• Synligt blikfang
• Inspiration til andre
• Sammenhængende helhedsoplevelse
• Mix gerne det grove med det bløde
• Tilføj forskellige former og mønstre, alt behøver ikke have samme overflade.

Blanca Pude
Vores grønne ”BLANCA” pude er formidabel til de fleste hjem, og kan fås i andre farver
Harbo stol i grøn velour til Kr. 743 pr. stk (sælges kun i sæt af 2 stk.)

Herover ses Habo spisebordstolen i velour, som fremstår meget smuk i sin flotte grønne farve, med de sorte metal ben. Nogle ville sikkert mene, at den kan se noget tung ud, men trods det, er sidde komforten yderst behagelig og meget blød. Med den rigtige sammensætning, kan denne smukke stol, passe til forskellige stilarter og i mange hjem. Hvis man ønsker en fod med drejefunktion til lige netop denne stol, kan det købes, blot i den anden HARBO model. Ligeledes kan farven på stolen også ændres, hvis ikke man mener at grøn lige er det store hit.

Et lille tip. Mix gerne nyt og gammelt i din indretning, og ligeledes tilføj gerne kulør til boligen, uden at det behøver at skabe uro for øjnene. Hvis man formår at skabe en personlig og harmonisk stil, uden at det virker kaotisk, kan man sagtens få sit hjem til at shine i nye højder. Bl.a. med årets farve, er det ret nemt at tilføje flotte og forskellige nuancer til boligen.

Skab hygge udenfor om sommeren

Foråret er i luften og vi går kun lysere tider i møde. Udelivet kan bestemt noget. Håbets farve er grøn siges der, og derfor emmer det af de skønne forskellige nuancer, som naturen giver en, når man går udenfor. Hvem elsker ikke at gå i naturen eller blot sidde udenfor, og nyde den friske luft. De smukkeste kombinationer på træer og blade er lige for næsen af en, og man bliver ofte i godt humør af nye input.

Ønsker du blot et lille tip til udelivet hos dig, kan det måske være en af vores lanterner, som kunne hjælpe med at skabe lidt hygge til din terrasse, på din altan eller i din have.

Disse flotte Bondi lanterner sælges for kun Kr. 249 pr. sæt
En lanterne udtrykker hygge når der tændes levende lys.

Hvis ønsket er mindre lanterner eller i andre former, kan dette også købes på hjemmesiden. I et ellers fint eksisterende engagement, kan forandring også pryde det visuelle billede, og give indretningen et nyt liv. Boligsmag.dk kunne måske lige netop være det tip, som du står og mangler. Vi mennesker inspirerer ofte hinanden, og kan man skabe lidt nytænkning til sin bolig på den ”fede” måde eller give andre ideer til indretning, så er det win win.

Indkøbskurv
All search results