Madras til Kombi/Juniorseng, 140x70x7cm, Luna Sky

kr.892,00

0 på fjernlager

Hvad koster din fragt? (Post nr.)

Kategori: Tag: Brand:

Pinolino Madras til kombi eller Juniorseng
Luna Sky madrassen har en 2-lags madraskerne af komfort skum, med lodrette klimakanaler og en side med fast kant til brug for de yngste.
Da dit barn tilbringer mange timer i sengen, er det vigtigt at madrassen barnet sover på er god. En god madras sikrer samtidig, at dit barn får betingelserne for en god og behagelig søvn opfyldt.
Pinolinos madrasser har alle kvalitets madraskerner, er åndbare med optimal luftcirkulation, hudvenlige og uden skadestoffer.
Madrassen Sky har en 2-lags madraskerne med lodrette klimakanaler, der sørger for optimal luftcirkulation og at eventuel fugt, bliver ledt udenfor. Den er vendbar hvilket forlænger holdbarheden. Bemærk at den orange side har en trædefast kant, og det anbefales derfor at denne side vendes op ad, til de yngste brugere. Den er speciel god til babyer. Opfylder betingelserne for Økotex 100 Standard
Egenskaber
Den højkvalitets 2-lags madraskerne lavet af komfortskum sikrer dit barns søvn optimalt takket være lodrette klimakanaler. Takket være de robuste kanter på langsidene er dit barn beskyttet under de første forsøg på at stå. Den orange side kan bruges i begyndelsen for baby.
Betræk
Det dobbelte stræklagen er vatteret med polyester klimafibre, 100% polyester, vaskbar op til 60 grader
Madras kerne
2-lags madraskerne lavet af PU-komfortskum med lodrette klimakanaler
140 x 70 cm, H 10 cm

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Madras til Kombi/Juniorseng, 140x70x7cm, Luna Sky”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Indkøbskurv
All search results