Om os

Et univers for store og små

Det er nemlig tanken med Bolig Smag at det skal være et sted, hvor store og små finder spændende ting, når de skal indrette deres eget lille univers. Både børn og voksne har brug for et sted der er deres, og det kræver hver deres indretning.

Bolig Smag er en bred definition som kommer helt an på ens ønsker og drømme. Stærkt præget af ens interesser, ønsker og behov for indretning, skaber man sit eget lille univers. Men en ting er sikkert, uanset forandringens størrelse pryder selv en lille nytænkning til boligen altid. Bolig Smag startede i 2020 – tanker og erfaring omkring koncept har blandt andet taget afsæt i strategien fra vores første webshop. Igennem 2020 fik vi designet shoppen, beskrevet vision og stablet det hele på benene med leverandører, lager osv.
Men Rom blev ikke bygget på en dag – og det gør webshops heller ikke, så derfor skulle vi ind i 2021 før alt kom på papir og tingene blev en realitet. Men der er ingen tvivl – vi vil det her, og vi glæder os til at forkæle vores kunder med skønne møbler, designs og en masse lækkert legetøj.

Vores målsætning er

•    At tilbyde produkter som gør hverdagen skøn for både store og små
•    At vores udvalg af legetøj tilgodeser børns udvikling igennem leg
•    At sikre vores produkter er af høj kvalitet
•    At yde en ekstraordinær god kundeservice
•    At gøre det nemt at handle legetøj og boligindretning
•    At bruge samarbejdspartnere der opfører sig etisk ansvarlige


Men hvad er det vi kan?

Ja vi lever for at lave gode oplevelser og forkæle vores kunder. Vi producerer ikke selv legetøj, men vi er rigtig gode til at forhandle, udvælge og finde de unikke ting. De 2 ihærdige personer som er ejerkredsen, gør altid vores ypperste for at vores kunder skal være glade, tilfredse og ønsker at komme igen. Det lyder så fint, når man siger kundeservice, men ærligt, så mener vi det! Det er helt sikkert at der hvor vi kan, gør vi altid noget ekstra for at kunden skal forstå at man ikke bare har handlet hos endnu en webshop eller mega- store – nej her handler vi med hjertet!

Tankerne til shoppen er skabt igennem mange år med små børn og ønsket om at skabe et lækkert flot hjem, hvor der stadig er plads til det mindre guld. Derfor er det vigtigt for os, at møbler, legetøj og inventar er udvalg med omhu og fokus på kvalitet.
Du kan godt finde ting, der er lavet med plastik – men vi lover at tingene er udvalgt fordi de kan noget særligt, uanset om det er design, kvalitet, får de innovative tanker i gang eller bare er super kreative lege ting. Vi tester af gode årsager selv produkterne, og flere ad dem, har prydet vores hjem igennem tiden.

 

Vi håber du kan lide shoppen, og skulle der være spørgsmål er vi altid klar til at hjælpe, for hos Bolig Smag – handler du både til fornuftige priser og med fokus på kundeservice.
Vi er Danske og det er vi stolte af – og derfor sælger vi til danskere som ønsker det lidt mere luksus i hjemmet, uden at blive ruineret.

Velkommen til – vi er her for dig.

Hilsen
Team Bolig Smag

 

Indkøbskurv
All search results